Dieci teleskopski terenski viličar

DIECI je po obliki terenski teleskopski viličar. Največ se uporablja v krovstvu in gradbeništvu. Tipi viličarjev Dieci so sledeči : DEDALUS, APOLLO, RUNNER, ICARUS, SAMSON, ZEUS in največji v družini PEGASUS in HECULES. Program DIECI obsega še mobilne mešalce betona , prekucnike in praktično neomejeno število dodatne opreme – priključkov za viličarje.

DIECI PEGASUS je med večjimi podjetji najbolj prodajen tip viličarja. Visoka zmogljivost, vrtljiva kupola – roto – napredna tehnologija,sodobni motorji in pogoni, stabilnost so njegove glavne odlike.

Ostali tipe DIECI viličarjev pa odlikuje maksimalna okretnost, hitrost, gospodarnost in cena. Dieci kot multifunkcijski kmetijski stroj.

Naše podjetje se intenzivno ukvarja z servisom DIECI viličarjev. Imamo izučen kader, serviserje kateri so bili na specializaciji za popravila v tovarni proizvajalca. Lahko rečemo da servisiramo 70% strojev / viličarjev DIECI v Sloveniji. Nudimo vam od hitrih servisov do tehnične podpore in končno do generalnih popravil ter rezervnih kosov.

Viličar DIECI kot stroj iz perspektive mehanika:
Izredno zmogljiv viličar, če gledamo iz stališča da se stroj vzdržuje po predpisih proizvajalca , lahko rečemo da je vzdrževanje zanemarljivo. Največ problemov ( 90%) imajo omenjeni viličarji izključno iz razloga neprofesionalnega vzdrževanja. Problemi nastanejo zaradi izvedbe nepopolnih servisnih intervalov, napačnih tekočin, posploševanja zahtev proizvajalca. Pri servisnem intervalu je izrednega pomena : zamenjava tekočin točno po navodilih proizvajalca, skrbno pregledati in nastaviti drsnike teleskopa, nujna je kalibracija teleskopa. Napredni EKO motorji IVECO, PERKINS, JANMAR… zahtevajo kvalitetno in čisto gorivo. Zaznavamo veliko problemov zaradi uporabe bio goriva , in neuporabe AD blu tekočine. Na zadnji priponki je slika posledice ,ki nastane zaradi neredne kalibracije teleskopa in nastavitve drsnikov ( popoln lom )

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

ZAKAJ NA IZBRATI?

  • hitra odzivnost
  • zanesljivost in strokovnost
  • konkurenčne cene
  • prilagodljivost
  • prilagajanje trgu
  • nudimo nadomestni viličar
  • max 24h na zalogi ves material
  • mobilne delavnice po vsej sloveniji